nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Vasvári Vivien a nászéjszakáról mesélt, de nem ezzel lepte meg a nézőket

Vasvári Vivien a nászéjszakáról mesélt, de nem ezzel lepte meg a nézőket

Egy nappal a lagzi után költözött be a Nyerő Páros villájába Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc, és még vitték magukkal az esküvői hangulatot. A nézőknek nagyon szimpatikusak lettek.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Tegnap a Feleségek luxuskivitelben extra adásában láthattuk Vasvári Vivien mesés lagziját, amiről ő maga csak annyit mondott: sajnos, csak ennyi fért bele az adásba, sok részlet kimaradt, de így is örök emlék a tökéletesen sikerült nap.

De Vivien tegnap nemcsak a VIASAT3 esti adásában volt a középpontban, hanem az RTL Klubon is. Elindult ugyanis a Nyerő Páros, ahol Vivi és Fecsó bemutatkoztak a többi szereplőnek, nem is akárhogyan. A nézők ugyanolyan pozitívan fogadták Vivien szereplését, mint a lakótársak többsége az adás végére.

Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc jókedvűen indultak a Nyerő Páros-villába

Talán mindehhez az is hozzájárult, hogy a páros egy nappal az esküvő után költözött be a Nyerő Páros-villába, és ezt a hangulatukon érezni lehetett. Mosolyogtak, jókedvűek és türelmesek, bár talán kicsit fáradtak voltak. 

„Tegnap házasodtunk össze, és nagyon boldogok vagyunk. Igaz, a nászéjszakánkon nem történt szex, szóval, remélem, majd ezen a héten fog” – mesélte Vivi a műsor elején a kis bemutatkozó filmben. 

Korábban Vivien nekünk adott interjújából is kiderült, tisztában van azzal, mit gondolnak róla az emberek. Most viszont szeretné megmutatni, hogy őt nem csak a luxus és a pénz érdekli. Nem is kellett sokáig várnunk, rögtön az első adásban kiderült, amikor átengedték a szobájukat Delhusa Gjonéknak, és ők költöztek helyettük a sátorba. Egy biztos, Viviék miatt érdemes lesz nézni a Nyerő Párost. 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon