Sztárok

Hajdú Péter óvatosabban bánik a nőkkel

Hajdú Péter ritkán nyilatkozik a magánéletéről az utóbbi időben, de most mégis megtette: meglepő dolgok derültek ki.

Hajdú Péterre rájárt a rúd az utóbbi időben: viharosan távozott az ATV-től, majd felgyújtották az éttermét, amelyben többmilliós kár keletkezett. A műsorvezető legutóbb azt nyilatkozta, hogy éli az életét, csinálja a vállalkozásait, de egyelőre nem vágyik vissza a képernyőre. Legalábbis, ami a saját műsorát illeti, hiszen az RTL Klub Reggeliben vendégeskedett, ahol a magánéletével kapcsolatban is elárult pár titkot. 

Hajdú Péter kijelentette, hogy jelenleg nincs olyan nő az életében, akit bemutatna a nyilvánosságnak. Ha lenne, akkor is másképp kezelné, mint az eddigi kapcsolatait. 

Óvatosabb leszek, baromira nem jó dolog mindennap ötvenet posztolni arról, hogy milyen boldog vagyok. Nem nagyon fogom a magánéletemet nagy dobra verni. (…) Nincs olyan lány az életemben, akit nagy dobra vernék

– mesélte a műsorban Hajdú Péter, aki azt is elárulta, hogy bár állandó kapcsolata nincsen, azért vannak kalandjai. A műsorvezetőnek ez lesz az első ősze 20 év után, amikor nem lesz képernyőn.

Hajdú Péter jelenleg szingli

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top