Sztárok

Újra szerelmes Varga Viktor?

A zenész egyik vlogjában egy csinos lány tűnik fel, akire nagyon kíváncsiak voltak a Reggeli műsorvezetői – erről faggatták Varga Viktort.

Varga Viktor egy ideje már nem beszél Cinthya Dictatorral, pedig egykor mindenki azt hitte, hogy életük végéig tartó szerelem az övék. Többször is szakítottak, de végül mindig visszataláltak egymáshoz. Aztán pár hónappal ezelőtt végleg különváltak útjaik, és azóta sem beszélnek egymással. Varga Viktor azóta videoblogot vezet, erről beszélt az RTL Klub Reggeliben, ahol azt is elárulta, hogy új nő van az életében. 

„Nyilván az egész életemet nem tölthetem egyedül, nekem is vannak érzéseim és szükségleteim” – kezdte a műsorban az énekes, azonban csak homályosan fogalmazott a titokzatos lánnyal kapcsolatban. 

Ki tudja, még mi lesz, nem akarom elrontani. Az egész életemet szinte úgy éltem, a kamerák előtt… (…) Az előző le van zárva, és azért is kerülhetett bele a lány a videóanyagba, mert úgy érzem, hogy ennyit lehet. Ezt a kapcsolatot akarom

– mondta Viktor, aztán a Cinthyvel való viszonyáról is ejtett pár szót

Varga Viktor teljesen lezárta az előző kapcsolatát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top