nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Tóth Gabi az igazi arcát mutatná

Tóth Gabi az igazi arcát mutatná

Tóth Gabi az utóbbi időben többször is megmutatta magát smink nélkül, új fotóján pedig a természetességet hirdeti.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Tóth Gabi mindig is szeretett kísérletezni a külsejével, azonban sokáig leginkább teljes sminkben mutatkozott mindenhol. Igaz ez a közösségi oldalára is, azonban az utóbbi időben egyre többször fotózza magát festék nélkül, ami miatt a követőinek is egyre szimpatikusabb. Legújabb képén ugyan ki van festve az arca, mégis

a természetességet hirdeti: 

„Néha szeretem kisminkelni magam, buliba vagy fellépésre. Csajok ez nem egy nappali smink. Sima hétköznapokra felejtsétek el az agyonmázolást! Szépek vagytok ti jóval kevesebb sminkkel is én biztos vagyok benne!” – írta a közösségi oldalán Tóth Gabi, aki a „gyönyörű vagy” és a „mutassátok az igazi arcotokat” hashtaget is beszúrta a fotójához. 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon