Sztárok

Sebestyén Balázs Majkáékról: „Sok mindenről tudok”

A múlt hét legnagyobb meglepetése volt Majka és Curtis szétválása. Ma reggel Sebestyén Balázsék is beszéltek az esetről a rádióban.

Majka és Curtis szakításának óriási visszhangja van: először Majka mesélte el, hogy miért döntött úgy, végleg kiteszi a zenekarból barátját, majd Curtis is elmondta a véleményét, ami kicsit sem egyezett rapper társáéval. Nos, azóta már többen is megszólaltak az üggyel kapcsolatban: Dopeman egyáltalán nem csodálkozik, hogy ez történt, Puzsér Róbert a szokásos stílusban osztott meg egy bejegyzést a közösségi oldalán, Deutsch Tamás pedig kiállt Majka mellett, akárcsak Sebestyén Balázs.

Majka és Balázs régóta jó barátságot ápolnak

Régóta tudni, hogy a Balázsék műsorvezetője és Majka jó barátságban vannak, Sebestyén Balázs szerint ez volt az egyik oka, hogy Curtis nem nyilatkozott a rádiónak. Elmondta, hogy ő nem elfogult, majd pár perccel később azért mégis megosztott pár információt. Elárulta többek között, hogy ő sok mindent tud, hiszen Majkával nagyon sokat beszéltek erről a témáról, és neki is megvan a véleménye, de megtartja magának. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top