Sztárok

Nem kímélik a Nyerő Páros szereplőit

Ma kezdődik a Nyerő Páros új évada, és bár az első részre estig várni kell, az előzetesekből sok mindent lehet sejteni. Már tudjuk, hogy nem kímélik a szereplőket.

Lesz nevetés és szórakozás, de a Nyerő Páros első évadából is tudjuk: rengeteg konfliktus forrása ez a műsor.

A Nyerő Páros idei szereplői: Kefir és Mihalyi Mariann, Delhusa Gjon és Molnár Fanni, Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc, Veiszer Alinda és László Pál, Tokár Tamás és Kovács Dorottya (Cholekonws), Dobó Ági és Kis Csaba, Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Júlia, Gáspár Laci és Gáspár Niki, Solti Ádám és Kis Bernadett[sc_cts_position slug="roadblock010" clear="1"]

Ezeknek csak egy része adódik abból, hogyan tud majd együtt élni kilenc pár, a bulisak a csendesekkel, a konfliktuskerülők a vitázókkal. Vagy mondjuk, ha egy régi sérelem kerül napvilágra, és ezt kénytelenek megoldani, mint Solti Ádám és Sánta László.

Itt egy tipikus Nyerő Páros-konfliktus, amihez hasonlót már ez előző évadban is láttunk:

Tokár Tamás és Kefir szóváltása valószínűleg csak egy a sok közül. És akkor még nem beszéltünk azokról, amikor egyazon páros két tagja ugrik össze egy-egy feladat vagy éppen más lakók miatt. A próbatételek erősíthetik is a kapcsolatot, de az biztos, hogy elsőre nem is gondolnánk, milyen megterhelő lehet lelkileg.

Solti Ádám és párja, Kis Berni a Nyerő Páros tortás feladatában mintha kikészültek volna: 

De nem ők az egyetlenek. Solti Ádámékat láthatóan megviselte a feladat, a színész nehezen tudta visszafogni magát, látszott, hogy ő is bármelyik pillanatban elsírhatja magát.

Solti Ádám a Nyerő Páros feladata közben

Tokár Tamás sem tudta visszafojtani a könnyeit, amikor olyan feladatot kapott, amit már nem tudott teljesíteni. 

Az biztos, hogy nem kímélik a Nyerő Páros idei szereplőit sem a szerkesztők, bőven lesz kihívás számukra. Vasvári Vivient a Feleségek luxuskivitelben évadaiban szókimondónak ismertük meg, és már a bemutató alapján is látszik, a Nyerő Párosban sem fogja majd vissza magát. De hogy a szereplők közül kik kerülnek komolyabb összetűzésbe, és kik lesznek jóban, az kiderül az adásból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top