Sztárok

Curtis a színpadról üzent: Majka elárult

A hét végén már szólóban lépett fel a két rapper. Curtis nem hagyta annyiban, hogy Majka nyilvánosan jelentette be elválásukat.

Múlt szerdán Majka minden kapcsolatot megszakított drogproblémákkal küzdő egykori barátjával és zenésztársával, Curtisszel. Az elválás után a két rapper szólóban lépett fel a hét végén.

Curtis a szlovákiai Lég falunapján egymagában állt színpadra, és profin lenyomott egy félplayback koncertet. A rapper nem tartott hosszú vádbeszédet, szinte csak mellékesen közölte, hogy cserbenhagyva és elárulva érzi magát – írja a Blikk.

Nem szép dolog egy barátot sz.rban hagyni!

Később pedig egy bekiabálónak válaszolt:

Majka nem a barátom! Aki elárulja a másikat, az nem a barátja. Jegyezzétek meg! Ez fontos. Ha nem tudsz segíteni neki, legalább ne árts!

Curtis sokat pacsizott a rajongókkal, és a fellépés után szelfizett is velük. Volt egy kis lökdösődés a koncert közben, bár erről nem Curtis tehetett, még csitította is a színpadról őket. Az egyik rajongó ugyanis Curtis közelébe akart kerülni, ezért többeket lökdösött, amit az érintettek nem hagytak annyiban. Komoly verekedés azonban nem alakult ki.

Amíg Curtis Szlovákiába tartott, Majka a zamárdi Strand Fesztiválon lépett fel új néven. Kedvese, Hajnalka videót is készített a koncertről, amelyen Curtis virtuálisan, kivetítőn volt a színpadon. Dundika a képét egy kék szívecskével jelölte meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top