Sztárok

Tóth Vera Curtisnek: „Légy bátor, és küzdj”

Majka és Curtis vallomása is különbözik azzal kapcsolatban, hogy miért válnak el az útjaik... Tóth Vera kiállt utóbbi mellett, a közösségi oldalán kommentelt.

Majka és Curtis külön folytatják a karrierjüket, miután Majka azzal vádolja barátját, hogy a kokain rabja lett, és az utóbbi időben többször is cserben hagyta őt és az együttest. Bár Curtis nem jelenti ki egyértelműen, ő nem ebben látja a hibát, a bejegyzése más problémát takar, bár egyelőre nem kezdett sárdobálásba, így nem tudhatjuk, mi van a háttérben. Az viszont biztos, hogy több ezer ember ihletett meg mindkét rapper bejegyzése, többek között Tóth Verát, aki Curtis kiírásához szólt hozzá. 

„Drágám! Sok sikert neked! Majesz is nagyon szeret téged, megosztó az egész, de kívánom, hogy neked minden sikerüljön! Minden úgy történjen, ahogy neked a legjobb, ahhoz pedig nem kell mindig jónak történni! Vedd észre a jeleket, légy bátor, és küzdj, mert mindig megéri! Szeretlek benneteket!” – írta Curtis posztjához Tóth Vera.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top