Sztárok

Székhelyi József lánya: apám nem szenvedett a végén

A kórházban érte a halál Székhelyi Józsefet, és volt, aki már nem tudott tőle elbúcsúzni.

Tegnap délután érkezett a megrázó hír: a sokszorosan kitüntetett színművész Székhelyi József 71 évesen elhunyt. A színész életének utolsó hónapjaiban súlyos daganatos betegséggel küzdött, de nem hagyta el a színpadot, komoly fájdalmai ellenére is fellépett esténként.

„Drága Publikum! Székhelyi József, mindenki Papája, Apuja, Jocója és Józsija ma fegyelemmel, végtelen türelemmel és erővel folytatott küzdelmét követően békésen, nyugalomban letette a fegyvert, mert piszkosul gyűlölt minden háborút” – tudatta a hírt követőivel fia.

„A hír igaz. Édesapám hosszú betegség után ma hunyt el. Nem érzett fájdalmat, nem szenvedett. Köszönjük a részvétet!” – tette hozzá a Borsnak a színész lánya.

Székhelyi József – MTI Fotó: Kallos Be

A Blikk információi szerint a színész egy horvátországi nyaralásból hazatérve egyenesen a kórházba ment, ahonnan már nem távozhatott. Közönsége mellett öt gyermeke gyászolja.

Székhelyi Józsefet az Élet menete alapítvány és a Madách Színház is saját halottjának tekinti, temetéséről a napokban döntenek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top