Sztárok

Nyári Diának mentegetőznie kellett anyasága miatt

Egy blogger gyakorlatilag azzal vádolta meg Nyári Diát és másokat, hogy a szüleik nevelik a gyerekeiket, és vezetik a háztartást, hogy a fiatal anyukáknak ne kelljen feladniuk kényelmes életüket.

Barok Eszter kismamablogger úgy vélte, lerántja a leplet a fiatal celebanyukák kamu életéről. A blogger egy olyan valóságot képzelt el, ahol az édesanyák egy-egy instagramos kép erejéig dédelgetik babáikat, majd gyorsan lepasszolják őket a nagyszülőknek, és szaladnak wellness-ezni férjeikkel.

Barok szerint ez egy jelenség, amit „Szabó Zsófitól Vasvári Vivienen át Csobot Adélig” lehet megfigyelni. Nyári Diának pedig az volt a bűne, hogy babája „mellől” elment egy koncertre.

Dia az instán válaszolt a bloggernek, soraiból pedig egyértelműen kitűnik, „celeb státusza” ellenére ő sincs kivételezett helyzetben első babájával. „Nincs udvartartásom, hogy megcsinálja helyettem az itthoni teendőket. Egyik mama Győrből a másik Egerből tud segíteni a jövőben… telefonon javarészt.”

A post shared by Nyári Diána (@nyaridia) on

Ráadásul ugyanúgy nyomasztja a bébivel járó felelősség, mint bárki mást. „Vállalom, hogy sírtam, voltak olyan gondolataim, amik miatt még szégyellem is magam: biztos, hogy ezt akartad?! Ne sírj már az Istenért, te baba! Valaki kicsit vigye el” – sorolja Dia, mi mindenen ment át kéthetes kisfiával.

A fiatal lány szerint természetes, hogy az anyaság nehéz, de párja miatt nincs egyedül ebben a küzdelemben, és szerinte nem is a negatívumokon van a hangsúly. „Úgyhogy engedd meg, hogy továbbra se arról posztoljak, mikor éjjel szoptatok, vagy bőgök… pedig szoktam” – zárja sorait a Barátok közt színésznője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top