Sztárok

Vajna Timi pofára esett

Napi Vajna Timi – akár így is írhatnánk, hiszen Andy Vajna feleségével mindig történik valami. Most például a magángépe mellett fekszik, de egyelőre nem tudni, hogy került oda.

Tegnap Vajna Timi fenekével indítottuk a napot, most pedig újabb cikk születik róla, hiszen mindig van valami, amivel felhívja magára a figyelmet. Azt már megszoktuk, hogy Timi magángéppel utazik, és folyamatosan posztol is róla, de hogy eljátssza, hogy leesik a lépcsőn, az talán még tőle is szokatlan. Nos, most erre is sor került, és természetesen meg is osztotta a remek pillanatot a követőivel. 

After #ibiza 💥💥💥🤣 Aki ismer tudja, h minden hülyeségben benne vagyok 🤪 #fallingstars #fallingstars2018 #challenge #jet

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Na jó, azért ezt nem magától találta ki Vajna Timi – a falling stars challenge a legújabb közösségi média kihívás, amely annyit tesz, hogy olyan képeket kell posztolni magadról, amelyen azt tetteted, hogy leesel valahonnan. Persze Andy felesége keze ügyében pont ott volt egy magángép, így ő ezt választotta. Mondjuk, szerintünk vicces, és ahogy ő is írta, minden hülyeségben benne van. 

Vajna Timi is részt vesz a #fallingstarschallenge-ben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top