Sztárok

Rékasi a Barátok közt forgatásán újraélte kálváriáját

A színész karakterét baleset éri, kórházba kerül és a semmiből kell újra felépítenie magát. Rékasi Károlyt komolyan megviselte a forgatás.

Rékasi Károly nem most tért vissza a Barátok köztbe, a sorozat követői jól tudják, mi minden törént az elmúlt hónapokban Bartha Zsolttal. Baleset, fájdalomcsillapítók marékszámra, kórházi kezelés, rehabilitáció. Nem véletlen, ha ismerősen hangzik: a sorozat írói ugyanis Rékasi kálváriájából merítettek ihletet karaktere számára.

„Nem csak én éltem át azt a balesetet, a kollégáim, a stáb is. Pontosan tudták, hogy min mentem keresztül, így mielőtt megírták volna Bartha Zsolt mostani történéseit, megkérdezték, hogy mit szólnék hozzá, ha feldolgoznánk ezt a nem könnyű időszakot az életemben” – mondta a Borsnak a színész.

Rékasi hozzátette, édesanyja, aki húsz éve egy részt sem hagyott ki a sorozatból nem bírta nézni fia szenvedését a képernyőn. „Felzaklattak a forgatások, volt, amikor a stúdióban felkeltett érzést hazavittem. Voltak pillanatok például a kórházból, amikről magánemberként nem voltak elraktározott emlékeim, hiszen jó időn keresztül egy másik világban éltem a fejsérülésem miatt. Most viszont mindent meg kell élni, mindenen át kell rágni magam, hogy az hiteles legyen a képernyőn” – tette hozzá Rékasi Károly, aki három éve szenvedett súlyos motorbalesetet, melyből a mai napig nem épült fel teljesen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top