Sztárok

Legyőzte a rák a Lazy Town Rosszvér Robiját

A Lazy Town című gyerekműsor Rosszvér Robbiját alakító izlandi színész, Stefan Karl Stefanssont felesége és négy kisgyermeke gyászolja.

43 éves korában meghalt Stefan Karl Stefansson izlandi színész, akit a magyar nézők a Lazy Town című gyerekműsorból ismerhetnek – írja a TMZ a család szóvivőjére hivatkozva. Stefanssonnál először 2016-ban diagnosztizáltak epevezetékrákot, ám az operációk után úgy tűnt, legyőzte a kórt. Idén azonban kiújult a betegsége, és ezúttal már nem lehetett megműteni.

Forgatási kép a Lazy Town Rosszvér Robijáról, Stefan Karl Stefanssonról. Forrás: Facebook/The Official Page for LazyTown

Egy márciusi beszélgetésben a színész így beszélt a helyzetről:

„Egészen addig nem tudatosul bennünk, milyen rövid az élet, amíg valaki azt nem közli velünk, hogy meg fogunk halni. Az idő a legértékesebb dolog az életben, mert a pillanat soha nem tér vissza. És akár a szeretteid karjaiban töltöd, akár egy magánzárkában, az élet olyan, amilyenné mi magunk tesszük. Álmodjatok nagyot!”

Stefan Karl Stefansson családja és barátai körében hunyta le örökre a szemét, kedden.

Óska hvar þú ert í heiminum mjög Hamingjusamur Nýtt Ár! Wishing wherever you are in the world a very happy new year!

Stefán Karl Stefánsson (@stefanssonkarl) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top