Sztárok

Kerényi Miklós Gábor is indul az Operettszínház igazgatói posztjáért

Újra megpályázza a Budapesti Operettszínház főigazgatói posztját Kerényi Miklós Gábor.

„Biztos vagyok benne, sokak számára meglepetés, hogy megpályázom a Budapesti Operettszínház főigazgatói álláshelyét” – írta Facebook-oldalán Kerényi Miklós Gábor. A rendező is érzi, hogy „vakmerő bátorság ez”, aki azért szánta rá magát a lépésre, mert rengetegen megkeresték és biztatták. Nemcsak a közönség, hanem „jelentős operettszínházi szereplők” is.

Kero azt írja, nem hatalomra vágyik, hanem rendezni szeretne. „Fikarcnyi hatalomvágy se motivál – még kevésbé bármilyen gőg, annál inkább a felelősség a Magyar Zenés Színház és a Közönség felé. Hibáimból, ebből a nyolc hónapja tartó szakadatlan önvizsgálatból és a körülmények feltárásából fakadó iszonyú felismerésekben gazdag tépelődésből úgy érzem, nagyon sokat tanultam. Ami történt, nem múlhat el nyomtalanul, de azért remélem, annak, amit leírok, mégiscsak az a tizennégy év talán vitathatatlan sikere és eredményessége ad hitelt, amit az Operettszínház vezetésem alatt elért” – írja Facebook-oldalán a rendező.

„A hibák alól kell, hogy legyen feloldozás. És ezt leginkább mindig a közösségért végzett munka segítheti. Ez a pályázat ennek jegyében született” – írja zárszóként Kerényi, aki szolgálni szeretne, ereje és hite szerint.

Július közepén tette közzé a Budapesti Operettszínház főigazgatói pályázatát az Emberi Erőforrások Minisztériuma. A pályázat nyertese február 1-jétől 5 évig töltheti be a pozíciót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top