Sztárok

Jolly a családját félti a betörés után

A mulatós zenész szerint legközelebb álmukban törik rájuk az ajtót. Jolly nem bízik a rendőrökben sem.

Mint korábban megírtuk, a hosszú hétvége alatt valakik betörtek Jolly családi házába. A tolvajok ékszereket vittek el, téglával dobták be az ablakot, a kár több százezres nagyságrendű. De Jolly és Suzy mégsem a pénz miatt aggódnak, inkább az életüket féltik.

„Ha kétszer már betörtek hozzánk ezek a sz*rháziak, simán bejöhetnek harmadszorra is. Otthon vagyok a kislányommal, valaki ránk töri az ablakot, akkor mégis mit tudok csinálni? Féltem a családom életét” – fakadt ki Jolly.

 

A zenész ráadásul a rendőrökben sem bízik. „Megtettem a feljelentést a rendőrségen, de a két évvel ezelőtti ügy sem záródott le. Jobban járnak azok az emberek, ha a rendőrség fogja el őket először, és nem én derítem ki, hogy kik voltak. Amit tőlem fognak kapni, azt egy életre megemlegetik! Örök életükre meg fogják bánni a bűnüket. Az, hogy lecsukják, csak a legkevesebb lesz. Vissza fognak fizetni mindent, amit ve­lünk tettek” – mondta dühösen a mulatós zenész a Borsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top