Sztárok

Betegsége ellenére is színpadra állt az Omega gitárosa

A gyógyulás útjára lépett Molnár György Elefánt, aki vasárnap este már újra koncertezett műtéte után.

Hosszas vizsgálódás után fedeztek fel Molnár György szervezetében két rákos daganatot pár héttel ezelőtt. A zenész azonban szerencsésnek mondhatja magát: a gócok aprók voltak, és egynapos műtéttel kezelhetők. Ha fél évvel később diagnosztizálják, sokkal megterhelőbb kúra várt volna rá.

Forrás: Wikipedia

Molnár György Elefánt vasárnap már színpadra is állhatott zenekarával, az orvosok csak a hirtelen mozdulatoktól tiltották el. „Még nem akarnám, hogy a szaxofonos és a dobos után gitárossal is bővüljön az égi Omega zenekar” – mondta a Blikknek a zenész.

A gitáros a két kisfiának is őszintén beszélt betegségéről. „Elmondtam nekik, hogy rákos lettem, de még túl fiatalok ahhoz, hogy értelmezni tudják. Csak annyit tudnak erről a betegségről, hogy bele lehet halni. Olyan sokat kaptam tőlük, hogy alig győzöm visszaadni. Talán, ha lenne még 10-15 évem. Reménykedem” – tette hozzá Molnár, aki 15 évesen nézte végig saját édesapja küzdelmét a rákkal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top