Sztárok

22 éves Playboy-modell csavarta el Ben Affleck fejét

Amióta elvált Jennifer Garnertől, a most 46 éves Ben Afflecket egyre fiatalabb lányokkal látják. Legutóbbi hódítása egy 22 éves Playboy-modell.

Bár tavaly októberben még szexuális zaklatással vádolták, Ben Affleck köszöni szépen, jól van. A színész mostanában a Marvel-univerzum legfőbb konkurenciája, a DC-szuperhős, Batman szerepében tűnik fel a mozivásznakon, de természetesen a pletykalapok szalagcímeinek is állandó vendége. 

Ahogy testvérlapunk, a 24.hu is megírta, Afflecket nemrég az Entertainment Tonight fotósa kapta lencsevégre, amint Shauna Sexton Playboy-modellel együtt mennek valahová autóval. A lap értesülései szerint három nap alatt most látták őket másodszorra, így egyre kevésbé tűnnek alaptalannak azok a pletykák, amelyek szerint a két híresség egy párt alkot. 

A színész még 2017-ben vált el feleségétől, Jennifer Garnertől, korábban pedig az énekes-színésznő Jennifer Lopezzel volt együtt hosszabb ideig. 

Egyelőre nem tudni, hogy a Shauna Sextonnal való kapcsolata mennyire lesz tartós, de természetesen igyekszünk beszámolni a fejleményekről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top