Sztárok

Rupert Murdoch exe, Wendi Deng szakított magyar modell fiújával

A milliárdos Rupert Murdoch exe, Wendi Deng és a világhírű magyar modell, Zahorán Bertold két évig voltak együtt, de a távolság közéjük állt – pár hónapja véget vetettek a kapcsolatuknak.

Zahorán Bertold és volt kedvese, Wendi Deng két évig alkottak egy párt, de úgy tűnik, zátonyra futott a kapcsolatuk. A magyar modell már többször is be akarta mutatni szerelmét otthon, sőt gyereket is terveztek, de végül különváltak útjaik. A 26 év korkülönbség miatt már eleinte is nagyon féltették a modell fiút, de aztán rácáfoltak a kétkedőkre, hiszen mégiscsak együtt voltak két évig – a BEST információ szerint ennek azonban vége.

A magyar szupermodell és a befolyásos üzletasszony kapcsolata a hírek szerint szakítással végződött, úgy tűnik, nem lesz magyarországi kötődése Rupert Murdoch exfeleségének, hiába is tervezgette Zahorán Bertold, hogy két év múlva, 25 évesen családot alapít – írja a lap. 

Wendi Deng és Zahorán Bertold két évig alkottak egy párt. Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top