Sztárok

Nem volt zökkenőmentes Liptai Claudiáék nászútja

Liptai Claudia három hetes nászútja alatt sok minden nem úgy jött össze, ahogy arra előzetesen számított. Ettől függetlenül jól érezték magukat, és jó érzésekkel gondolnak vissza a mézeshetekre.

Liptai Claudia másfél hónapja mondta ki a boldogító igent, de azóta is rengeteg dolog történt vele és a családjával. A nagy nap után nászútra indultak, azonban korántsem a megszokott módon, kettesben töltötték a mézesheteket. Hat gyerekkel, két anyukával és csak egy felnőtt férfivel, Ádámmal utaztak. Jó érzésekkel gondolnak vissza a külföldön töltött hetekre, pedig nem minden jött úgy össze, ahogy tervezték. 

Az egész nyaralás úgy kezdődött, hogy Panka elrontotta a gyomrát, ami rányomta a bélyegét az első pár napra. Liptai Claudia kislánya még kórházban is járt, hogy kicsit jobban érezze magát. Ezután több csalódás következett, sok látnivaló egyáltalán nem úgy nézett ki, mint ahogy a képeken és a tévében. A Walk of Fame volt a legnagyobb mind közül. 

Ha nem figyeltünk volna, észre sem vesszük. (…) A híres Kodak színház mellett is elsétáltunk, fel sem tűnt az épület. Már itt is megjelentek a kínai árusok, akik betűket és az eredetire hasonlító csillagokat árulnak 10 dollárért, és kirakhatom a saját nevem a sétányon

– emlékezett vissza Clau. Több túrán is voltak, világsztárok házait is megnézték, majd az idegenvezető megjegyezte, hogy már nem is ők laknak benne. A műsorvezető minden városról mesélt egy kicsit a Story magazinnak, ahol a nászút alatt jártak.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, a mai lapszámban mindent megtalálsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top