Sztárok

Michael Schumachert új helyre szállítják

A felesége 30 millió euróért vett egy luxusrezidenciát, így a család elhagyja Svájcot, ahol eddig éltek.

A hétszeres Forma–1-es világbajnokot, Michael Schumachert Mallorcára szállítják, a családja ugyanis a spanyol szigetre költözik. Az öt éve síbalesetet szenvedett autóversenyzőt évek óta otthon ápolják, családja a svájci Vaud kanton Gland városában élt.

A költözést a mallorcai város, Andratx polgármestere is megerősítette hivatalosan. Schumacher felesége, Corinna 30 millió euróért vásárolt egy luxusrezidenciát a szigeten a Real Madrid elnökétől, Florentino Pereztől.

A 3 ezer négyzetméteres ház egy 15 ezer négyzetméteres telken fekszik. Az ingatlant nagy kert övezi, két úszómedencével, külön van benne két szoba a személyzet, illetve a vendégek részére.

A rezidencia nagy előnye a család szempontjából, hogy egy hegyfokon áll, magas falak veszik körül, így a család rejtve maradhat a kíváncsi tekintetek elől.

Schumacher a franciaországi Méribelben egy sípályán súlyos fejsérülést szenvedett 2013-ban. Hosszú ideig kómában tartották a grenoblei kórházban, évek óta viszont otthon ápolják. Állapotáról időről időre felröppennek hírek, de hivatalosan semmit sem árul el a család, így biztosat most sem lehet tudni.

(Marca)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top