Sztárok

Láng József a fia elvesztéséről: „Óriási fájdalom”

Láng József életét hatalmas tragédia árnyékolja be: 14 évvel ezelőtt öngyilkos lett kisebbik fia, amit a mai napig nem tudott megemészteni.

Láng József az egyik legismertebb és legfoglalkoztatottabb színész és szinkronszínész volt annak idején, a magánéletét azonban beárnyékolja egy tragédia, ami 14 éve kísérti. A kisebbik fia, Attila rossz társaságba keveredett, drogokhoz nyúlt, majd öngyilkos lett. Ezt a mai napig nem tudja felfogni, még mindig elcsukló hangon nyilatkozik a történtekről. 

„A kábítószer rabja lett, amiből nem tudott kigyógyulni, és levetette magát a tizedikről. Egy gyerek elvesztése a szülő számára akkora fájdalom, amit képtelenség ép ésszel túlélni. (…) Ez már nem ugyanaz az élet, mint előtte volt. Ideggyógyásztól pszichiáterig mindenféle szakemberhez jártunk, de hiába, a gyerekünk lépésére nem találtunk gyógyírt. (…) Ma is fuldokló sírás közepette megyek ki hozzá a temetőbe” – mesélte Láng József a Story magazinnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top