Sztárok

Gáspár Laci felesége: „Nem bántjuk a kapcsolatunkat”

Gáspár Laci és párja is szerepelnek az augusztus 27-én startoló Nyerő Párosban. Niki még nem vett részt ilyen kalandban, de most összeszedte a bátorságát, és belevágott.

Tegnap nagy bejelentéseket tett az RTL Klub, az őszi műsorokon kívül a produkciókban szereplő sztárokat is bemutatták. Többek között Gáspár Lacit, aki nemcsak az X-Faktorban szerepel majd a csatornán, hanem a feleségével, Nikivel együtt a Nyerő Páros villájába is beköltöznek. Az énekes megható szavakkal vallott szerelmet Nikinek a kameráink előtt.

A pár többek között arról is mesélt, hogy melyek azok a tulajdonságok, amikben a legjobbak a játékot illetően.

Egyre gondolunk, egyszerre mondunk ki dolgokat, összhangban vagyunk. Minden, ami történik velem az életemben, családomban, karrieremben, az onnan indul ki, hogy a Niki mellettem van. Amikor az ember megtalálja a társát, akkor tényleg olyan harmóniában tud élni, hogy az kihat mindenre

– árulta el Gáspár Laci. Niki pedig arról beszélt, hogy a forgatás legnehezebb része az volt, hogy a fiukat, Noelt egyedül kellett hagyniuk. „Őt nem viselte meg úgy, mint ahogy engem meg a Lacit, mert ő még csak kétéves. Nem igazán fogta még fel. Féltem, hogy megharagszik rám, és nem fog szóba állni velem” – mesélte Niki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top