Sztárok

Bódi Csabi nem örült, hogy terhes a felesége

Bódi Csabi először nem örült a hírnek, hogy harmadszor is terhes a felesége, de megbarátkozott a gondolattal, hogy újra bővül a család.

Bódi Csabának mostanában nem volt szerencséje az autókkal, hiszen előbb árokba hajtott, majd kigyulladt a kocsija. Bezzeg a magánéletével semmi gond, imádja a feleségét, aki a harmadik gyermekét várja. A mulatós zenész azt mondja, először nem tudta, hogy sírjon vagy nevessen, de mára megbarátkozott a gondolattal, hogy ismét gyermeke születik. 

„A születésnapomon tudtam meg a nagy hírt” – mesélte a Story magazinnak Bódi Csaba, aki nem titkolja, először nem örült neki. 

Igazság szerint nem terveztünk több gyereket. Kettő már van, és úgy kalkuláltam, hogy kettőt tudunk tisztességgel, becsülettel felnevelni. El kellett telnie egy kis időnek, hogy felfogjam, micsoda boldogság ért minket. Helyre kellett tennem magamban az érzéseket

– emlékezett vissza a nagy pillanatra a mulatós. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top