Sztárok

Arnold Schwarzeneggert nem engedték be egy budapesti boltba

Az Andrássy úti luxusbolt személyzete valószínűleg nem ismerte fel Arnold Schwarzeneggert, ezért nem engedték be.

Arnold Schwarzeneggernek eddig jó élményei voltak Budapestről, bringázott a Kossuth téren, és rácsodálkozott a Dunában úszó kétéltű buszra.  Az Andrássy úti Gucci butikban azonban nem sikerült bevásárolnia, ugyanis nem engedték be – írja a Bors.

Az ok az volt, hogy a boltban látogatása pillanatában túl sokan tartózkodtak, és a luxusüzlet szigorú szabályai miatt meg kellett volna várnia, amíg néhányan távoznak onnan… Feltételezhető, hogy a biztonságiak nem ismerték fel a hollywoo­di világsztárt, így a butik valószínűleg eddigi leggazdagabb vásárlójától esett el.  Arnold Schwarzenegger nem rendezett jelenetet, csak elkullogott, és még a legendás mondat sem hagyta el a száját: „Visszatérek”.

mutet

„Nagyon gáz volt. Mi a boltból csak néztük az ajtó előtt meglepetten toporgó Arnoldot, és próbáltuk meggyőzni a személyzetet, hogy engedjék be, mert többen is szerettek volna vele egy közös fotót készíteni” – mesélte a lap egyik olvasója, aki abban a szerencsés helyzetben volt, hogy bejutott a boltba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top