Sztárok

Weisz Fanni anyukája elcsukló hangon üzent a lányának

Weisz Fanni édesanyja ismét a Mokka vendége volt, miután lánya nem hívta meg az esküvőre. Azért hozzátette, számított rá, hogy nem kap majd meghívót.

A modell édesanyja, Léránt Ágnes elmondta, hogy már egy ideje nem tud kapcsolatba lépni lányával, akinek az esküvőjére még meghívót sem kapott, sőt még Fanni nagyszülei is rossz helyre kapták. Az aggódó édesanya ezúttal is a Mokkában próbált üzenni lányának jelnyelvi tolmács támogatásával, hogy kérjen segítséget valakitől, mert Fanni adótartozás miatt nagy bajban van.

Ágnes sírva üzent a lányának: 

Szeretném, ha végre látná, mi történik körülötte, mert úgy gondolom, hogy nem jut el hozzá az információ. (…) Nagyon szépen kérlek Fanni, ha nézed, vagy eljut hozzád ez a videó, kérlek Fanni, nézd meg a körülötted lévő papírokat, szerződéseket, hogy mit tartalmaznak. Keress egy tolmácsot, vagy vedd fel a családdal a kapcsolatot, mert bajban vagy!

Weisz Fanni édesanyja azt is elárulta, hogy amikor a lánya legutóbb a nagyszüleinél járt, sírva borult a nagyapja nyakába. Ekkor kapták meg a meghívót, ami ugyebár rossz címre szólt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top