nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Titokban tartja műsorait a TV2

Titokban tartja műsorait a TV2

Nemsokára beindul a TV2 műsorgyára is, bár a csatorna egyelőre titkolózik a hamarosan startoló műsorokkal kapcsolatban. Azt ígérik, csöpögtetik az információkat, de majd csak augusztus 27-én hull le a lepel.
NLCafé
f Ajánlom

Nemsokára beindul a gépezet a kereskedelmi csatornáknál, és elrajtolnak a saját gyártású műsorok. Amit már biztosan tudunk: több, nagy sikerű sorozat és produkció is újraindul, de azért vannak olyan műsorok, amikről eddig hallgattak, de a nézők legnagyobb meglepetésére továbbra sem hull le róluk a lepel, majd csak augusztus 27-én, addig is emojikkal jelzi a TV2, hogy mire számíthatunk. 

Na, de nézzük azokat, amelyekről már tudunk: 

  • Elindítja szupershow-ját a csatorna, Csak show és más semmi néven, amelyből már fény derült pár névre: Tatár Csilla, Vastag Csaba, Horváth Éva, és Köllő Babett is szerepel majd a műsorban. 
  • Újraindul a Séfek séfe, amelyben már a megszokott zsűrit láthatjuk: továbbra is Krausz Gábor, Vomberg Frigyes és Wolf András dönt majd a versenyzők sorsáról, a műsorvezetői poszton azonban Liptai Claudia váltja Ördög Nórát
  • A Korhatáros szerelem második évadának forgatása is elkezdődött már, a főszereplőgárda ott sem változott, de új mellékszereplőket mindig láthatunk a sorozatban. 
  • A Sztárban sztárra sem kell sokat várni, a többi ősszel kezdődő műsorral érkezik. A szereplőket egyelőre homály fedi, de a csatorna azt ígéri, nemsokára erre a titokra is fény derül.
  • MasterChef VIP forgatásai már zajlanak, a kamerák kereszttüzében többek között Bay Éva, Demcsák Zsuzsa, Madár Vera, Szabó Dóra, Árpa Attila, Molnár Tamás, Pál Dénes, Pindroch Csaba és Zsidró Tamás igyekszik bizonyítani, hogy a konyhaművészet területén is kiemelkedőt tud alkotni. A TV2 legújabb produkciójának műsorvezetője Ördög Nóra lesz

Egyelőre ennyit árultak el, de a nevek és a műsorok folyamatosan érkeznek, mi pedig majd próbáljuk tartani a tempót. 

Az NLCafé keresi az Év Női Startupperét!
3 erős nő, 3 szuper ötlet, 3 vállalkozás Téged ki inspirál a legjobban?

SZAVAZOK!

Megosztás Facebookon