Sztárok

Sebestyén Balázs: Sokat dob a műsoron, hogy benne vagyok

NLCafé | 2018. Augusztus 15.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás

Sebestyén Balázs egy ideje félrerakta a képernyőt, inkább a rádióra koncentrált. Most azonban a Nyerő Párosban tér vissza, erről mesélt.

Sebestyén Balázst legutóbb A Fal című műsorban láthattuk, előtte pedig – önmagához képest – sokáig nem volt képernyőn, inkább a rádiózásra koncentrált. A műsorvezető egyre jobban megnyílik, Balázs sokat mesél a feleségéről és a fiairól is, sőt, mostanában képeket is láthatunk róluk. Sebestyén Balázs sokat forgatott az elmúlt időszakban, de a családjára mindig marad ideje. 

Azért komolyan is válaszolt nekünk, de amikor arról kérdeztük, hogy a forgatások alatt hol voltak a gyerekek, poénosan reagált: 

Beadtuk a gyerekeket egy táborba, ahonnan három hétig nem jöhettek haza, akármennyire is akartak. Sírtak a telefonban, és mondták, hogy menjünk már le értük, de nem mentünk

– mondta Sebestyén Balázs, és elárulta, hogy milyen közös programokat találnak ki, valamint arról is beszélt, hogy mi az a műsortípus, amelyben kipróbálná magát. 

Sebestyén Balázs vezeti a Nyerő Páros második évadát is