Sztárok

Görbe Nóra egy fiatalabb férfi mellett érezné magát boldognak

Görbe Nóra két éve vesztette el férjét, úgy érzi, túl van a gyászon, és a korabeliek helyett egy nála fiatalabb férfi mellett tudna igazán boldog lenni.

A 62 éves színésznő a Blikknek elárulta, hogy többször is randevúzott már, és úgy véli, inkább egy fiatalabb férfi mellett tudna rátalálni a boldogságra.

Most már úgy érzem, túl vagyok a gyászon, de a hiánya megmaradt. Talán ez az, ami gátol abban, hogy párra leljek, pedig randevúztam már néhányszor korombeliekkel, de egyiknek sem lett komolyabb folytatása. A találkozók során a partnereim végig az egészségügyi problémáikat ecsetelték, ami számomra cseppet sem volt vonzó

– mondta a színésznő.

gorbe nora

Görbe Nóra egy fiatal férfi oldalán érezné boldognak magát. Fotó: smagpictures.com

„Még most is tele vagyok energiával, élvezem az életet. Azt vettem észre, hogy a hasonló korú úriemberek másra vágynak. Én szeretnék még sokat utazni, új helyeket felfedezni, és mindezt egy megértő társsal. Nagyon hiányoznak az ilyesfajta élmények, főleg azért, mert az utolsó években a férjemmel a betegsége miatt erre már nem volt lehetőségünk. Egy fiatalabb férfi mellett szerintem megtalálnám a boldogságot, mert virtusban a fiatalabbakhoz közelebb állok, viszont előttük még ott a családalapítás, amin én már rég túl vagyok…” – mondta Görbe Nóra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top