Sztárok

Cicciolina kártérítést követel az olasz adóhatóságtól

Cicciolina, miután megnyert egy pert az olasz hatóságok ellen, most újabbat indít ügyvédje tanácsára. Az egykori felnőttfilmes ezúttal az adóhatóságnak megy neki.

Cicciolinának pár hónappal ezelőtt megvonták a nyugdíját, zárolták a számláit, ezért pert indított, amit végül meg is nyert, így egy ideje újra hozzáférhet a pénzéhez. Az egykori felnőttfilmes most újra perre megy: ezúttal az olasz adóhatóságot perli be, hiszen az ügyvédje szerint a teljes eljárás jog- és alkotmányellenes volt, így Staller Ilona bankja komoly kártérítéssel tartozik ügyfelének. 

Cicciolina ezúttal az olasz adóhatóságot perli be

„Megfosztottak a pénzemtől, a megélhetésemtől, így az a minimum, hogy fizetnek. Pont az ilyen ügyek miatt akarok visszamenni Magyarországra. Úgy tűnik, itt már nem becsülnek engem” – mondta a Blikknek Cicciolina, aki nemrég azt nyilatkozta, hogy már árulja az olaszországi házát, és amint el tudja adni, hazajön.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top