Sztárok

Túl sok szex miatt cenzúrázták Vastag Csaba klipjét

A YouTube elsősorban a felnőtt-tartalmakat szűri, Vastag Csabáék merész klipjében egy kivillanó mellbimbóval volt probléma.

Vastag Csaba kilépett korábbi karakteréből, és új dalával megmutatta rosszfiús oldalát. A zenész elmondása szerint a céljuk pont a figyelemfelkeltés, ezáltal pedig a sajátos stílus bemutatása volt. Ez olyannyira sikerült, hogy a Youtube videómegosztó portál korlátozta is a videót. Vastag Csaba és Burai Krisztián közös dalának, a Palimadárnak a klipjében a merész, erotikus tartalom volt kifogásolható.

„Volt egy snitt, amit ki kellett cserélni, ahol nem megfelelően lógott az egyik hölgy haja oda, ahova kellett volna, hogy takarjon… Én személy szerint egy emberközelibb, bulis videóban gondolkodtam, de Csabiék azt szerették volna, hogy Robin Thicke és Pharrell Williams Blurred Lines klipjét idézze meg, minél polgárpukkasztóbban. A kattintások minket igazolnak, szeretik a dalt” – mondta Burai Krisztián a Blikknek.

„Bármi is történt, én büszke vagyok, és láthatóan tetszik is a videó az embereknek. Rengeteget dolgoztunk rajta. Ha ez egy picit formabontó lett, én azt hiszem, az még bőven belefér” lelkendezett Vastag Csaba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top