Sztárok

Sarka Kata a gyűlölködőknek: „Nélkületek nem sikerült volna!”

Sarka Kata az utóbbi időben eléggé ráállt a sportra, ami meg is látszik rajta. A szépségverseny-tulajdonos most a gyűlölködőknek köszönte meg, hogy - általuk - újabb célját teljesítette.

Sarka Katának az elmúlt hónapok a megújulás jegyében teltek. Rogán Cecília után ő is átfestette a haját, és egy ideje már elkezdett sportolni: kondizni jár és fut, nemrég például egy versenyen is indult. Ez még semmi: a minap egy új rekordot állított be, 5,08 kilométert futott le mindössze 28 perc alatt, ami egyben az eddigi legjobb ideje volt. Ezt pedig nem másnak, mint a negatív kommentelőknek köszönte, hiszen állítása szerint ők azok, akik hozzásegítették céljai eléréséhez.

„Köszönöm minden negatív kommentelőnek! Nélkületek nem sikerült volna!” – írta legutóbbi fotójához Sarka Kata. A követői imádják az elszántságát, sokan viszont nehezményezik, hogy miért olvassa el egyáltalán a negatív hozzászólásokat. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top