Sztárok

Pál Dénes az apaságról mesélt

Pál Dénes nem érzi magát elveszve újdonsült szülőként, sőt! Elmondása szerint Panni áldott jó gyerek, az apukáját már teljesen az ujjai köré csavarta.

Pál Dénes élvezi az apaság minden percét, amiről a Borsnak mesélt:

Nagyon jól megy, kimondottan élvezem. Kalandos! Nem érzem magam elveszve, kézben tartjuk a dolgokat. Minden nap más, minden nap új. Panna annyira gyorsan változik, vele minden nap pluszélmény

– mesélte az énekes, aki a szülőszobán is bent volt. „Ott voltam a születésénél. A legmeghatározóbb, amikor először meghallottam a hangját, majd amikor odanyújtották nekünk. Akkor együtt voltunk hárman. Az nagyon szép pillanat volt, biztosan soha nem felejtem el, maradandó élmény volt.”

„Elég nagy társaság várta itthon. Itt voltak a szüleim és a párom szülei is. Mindenki körülrajongta, nézte, csodálta. Először a párom édesanyja fürdette meg Pannát, utána már én. Sokat segített, hogy belerázódjunk a dolgokba. Azóta közösen csinálunk mindent, megosztjuk a feladatokat”mondta Pál Dénes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top