Sztárok

Mádai Vivien elégedetlen, és ennek hangot is adott

Mádai Vivien közösségi oldalán, kellő öniróniával mutatta meg, mennyire vastagok a bokái. Követőitől azonban rengeteg dicséretet kapott a műsorvezető.

„A nyár legvastagabb bokájának nyertese” – jegyezte meg fotója alá Mádai Vivien. Ezzel az észrevétellel azonban, úgy tűnik, egyedül maradt, mert követői szerint a műsorvezetőnek csodaszép lába vannak. A kommentelők között Tatár Csilla is kifejtette a véleményét.

Noooormális????? Egy múzsa bokája soha nem vastag! – írta a bejegyzéshez Tatár Csilla.

A nyár legvastagabb bokájának nyertese 😅✋#theoscarsgoesto nincsjólábamdelegalábbgörbe

v i v i e n m á d a i (@vivienmadai) által megosztott bejegyzés,

Mádai Vivien célja, hogy példát mutasson követőinek, hiszen számára nagyon fontos, hogy megtanulják elfogadni és szeretni önmagukat.

„Amikor megszületett a kisfiam, nem rejtegettem a testem, hiszen azt gondolom, nem kell mindig tökéletesen kinéznünk. Sőt, szerettem volna megmutatni az embereknek, hogy egyszerűen csak szeressük, és fogadjuk el magunkat. Azt vallom, hogy ha önmagunkat adjuk, és harmóniában élünk, nem lehet baj” – mondta el korábban Vivi, akinek legnagyobb példaképe az édesanyja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top