nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Weisz Fanni rossz címet adott meg a családjának

Weisz Fanni rossz címet adott meg a családjának

Furcsa dolog történt Weisz Fanni és Hajmássy Péter esküvőjével kapcsolatban, egyes meghívókon más adatok szerepeltek...
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A hétvégén férjhez ment Weisz Fanni. „Egy eldugott tisztáson volt a ceremónia, Fanni és Peti a fák közül bukkant elő. A szertartás könnyeket csalt a szemekbe, főleg, amikor Peti jelnyelven »énekelt« választottjának. Fanni az igent hangosan is kimondta, Peti pedig el is jelelte. Sugárzott róluk a boldogság” – mesélte a Blikknek az esküvő egyik vendége vendége. „A Fővám téri Up and Downban volt a vacsora és a buli, ami persze nem olyan volt, mintha ki akarnák rúgni a ház oldalát, egy zongorista által kísért énekesnő szolgáltatta a zenét. Különleges volt viszont a dekoráció, az étterem falaira az eredeti képek helyett Fanni és Peti közös fotóit aggatták”– mesélte egy másik meghívott. Az esküvőn ott volt Vujity Tvrtko és Kárpáti Rebeka is.

@realweiszfanni 💝 Weisz Fanni. #wedding #esküvő #vjenčanje #lijepamojaprijateljica #uvijekvjerni

Tvrtko Vujić (@tvrti) által megosztott bejegyzés,

A Bors eközben arról számol be, hogy Weisz Fanni családtagjainak és egyes barátainak meghívójában nem a valós időpont és cím szerepelt. A szöveg szerint augusztus 11-én 15.30-kor a IV. kerületi Polgármesteri Hivatal dísztermében mondta volna ki a pár a boldogító igent, de nem így történt. „Nem tudjuk, mi a helyzet, többen kerültünk ebbe a tanácstalan helyzetbe. Megértjük, ha valamiért újra kellett szervezni az eseményt, de ez akkor sem volt szép dolog” – mesélte a lapnak Weisz Fanni egyik közeli ismerőse, aki a meghívón szereplő helyszínen kereste a párt, hiába.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon