Sztárok

Nyertes Zsuzsa élő adásban sírta el magát – videó

Az RTL Klub Reggelijében három ismert nő, Nyertes Zsuzsa, Vándor Éva és Papadimitriu Athina volt a vendég, a műsorvezetők pedig egy meglepetéssel készültek nekik. Igazán megható pillanatok következnek!

Nyertes Zsuzsa, Vándor Éva és Papadimitriu Athina gyermekeit kérdezték meg, mondják el, mi az a legfontosabb érték, tudás, amit édesanyjuktól kaptak. Nyertes Zsuzsa könnyei már az üzenet felolvasása előtt elkezdtek záporozni, majd lánya megható üzenete hallatán csak még jobban potyogtak. Nem csoda, gyönyörű üzenetet kapott Nyertes Zsuzsa:

A legnagyobb érték, amit tőled kapok, a feltétel nélküli és kifogyhatatlan szeretet, odaadás, támogatás és törődés, amivel nap mint nap kifejezed, hogy milyen fontos vagyok neked. Számodra nem létezik lehetetlen, ha rólam van szó, ugyanis bármit megtennél értem. Ez a biztonságérzet és a tudat, hogy rád mindig számíthatok, a legtöbb, amire egy gyermek vágyhat, és nekem ez mind megvan. Örökké felfogok rád nézni, és hálás leszek azért, hogy milyen szép életet teremtettél nekem, köszönöm, hogy a lányod lehetek

– üzente lánya, Nyertes Zsuzsának.

nyertes zsuzsa, elo adas

A megható pillanatot a videóra kattintva megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top