nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Istenes Bence részleteket árult el Ádin születéséről

Istenes Bence részleteket árult el Ádin születéséről

Két nappal ezelőtt megérkezett Istenes Bence és Csobot Adél második gyermeke, akit Ádinnak neveztek el. A műsorvezető most részleteket is elárult a kisfia születéséről.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Testvért kapott Istenes Nátán, ugyanis két nappal ezelőtt megszületett Ádin, Bence és Csobot Adél második fiúgyermeke. Azóta már az is kiderült, miért nevezték el így a kicsit, bár nem meglepő, hiszen a Nátán is nagyon különleges név, így várható volt, hogy a második fiúnév is ilyen lesz. A műsorvezető ma reggel az RTL Klub Reggeliben beszélt Ádin születéséről, még adatokat is elárult. 

„3510 gramm és 55 centi” – kezdte Istenes Bence a műsorban. 

De jó lenne, ha már járna. Az első éjszaka nem volt könnyű itthon, nem aludt túl sokat, szerintem a hangomon is lehet hallani. (…) Nátán nagyon cuki, egyelőre óriási szeretettel fogadja, aminek mi nagyon örülünk, mert nagy kérdés volt, hogy mennyire lesz féltékeny

– mesélte Bence, aki a névválasztásról is mesélt. „Úgy történt, ahogy a Nátánnál. Leültünk az Adéllal, ő is nézett neveket, én is néztem, és akkor kiválasztottunk 3-4-et, ami a legjobban tetszett, az Ádin köztük volt. Hagytuk, hogy érjen egy kicsit, végül pedig ez lett. Az a jelentése, hogy finom, kedves.”

Az első kép Istenes Bence és Csobot Adél második kisfiáról. Fotó: Instagram

Megosztás Facebookon