Sztárok

Görög Zita új esélyt kapott

Görög Zita még sosem volt ilyen boldog és felszabadult, még a mániáit is el tudja engedni új párja mellett, akivel hamarosan hivatalosan is családdá formálódnak.

Élete legboldogabb időszakát éli Görög Zita, aki, úgy tűnik, Laczkó Zsoltban megtalálta az igazit. A sármos focista 2017 tavaszán, teljesen váratlanul toppant be a kétgyermekes modell életébe, azóta pedig már a közös gyermeküket várják.

„A 34. hétben járok, szeptember végére vagyok kiírva, de hiszek a sorsban, és hogy a baba pontosan tudja, mikor kell jönnie. Zsoltival hamarosan igazi családdá formálódunk, és vele új esélyt kapott az életünk. Bármiben számíthatunk egymásra, mellette egyre inkább el tudom engedni a »majd én egyedül megoldom« mániám. Jó érezni és hinni benne, hogy nekem is kijuthat abból a boldogságból amire mindenki vágyik. Már tudom, hogy a megfelelő társsal az ember képes összetartani egy családot. Tudjuk, hogy nem lesz mindig könnyű, és sok változás lesz még az életünkben, de mindketten értékeljük az egyszerű dolgokat és nem bonyolítunk túl semmit” – mondta el a Borsnak Görög Zita, aki bikiniben is megmutatta a pocakját.

Görög Zita és párja, Story Gála 2018 (fotó: Vadnai Szabolcs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top