Sztárok

Debreczeni Zita rangos szépségversenyt nyert

Debreczeni Zita modellként kezdte a karrierjét, de azt eddig nem tudtuk róla, hogy szépségversenyt is nyert. Most ez is kiderült...

Debreczeni Zita nemrég azt mondta, hogy nem tetszik neki, amit a mérleg mutat, de azért nem teljesen elégedetlen az alakjával. A sztárfotós jól érzi magát a bőrében, nem lehet lemosni az arcáról a mosolyt, mióta férjhez ment Gianni Annonihoz. Az egykori modell a napokban a Sziget Fesztivál egyik programjának a vendége volt, ott mesélt nekünk arról, hogy annak idején megnyert ott egy szépségversenyt. 

„Annak idején, amikor indult a Sziget, volt olyan, hogy Sziget Szépe. 2000-ben én voltam a Sziget Szépe, az egy óriási élmény volt” – mesélte a NLCafe.hu-nak Debreczeni Zita, aki a házaséletről is mesélt stábunknak. 

Zseniális a házasélet, mindenkinek ajánlom. Én eddig nyilván csak a jó dolgokat tudom mondani. Ennyi év távlatából annyit tudok mondani, hogy ez egy nagyon jó dolog, és zseniális döntés volt

– jelentette ki a sztárfotós. 

Debreczeni Zita a Sziget Szépe volt 2000-ben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top