Sztárok

Luxus Vivient is kipécézte magának a rettegett netes szörny, Momo

Momo, a horrorszörny miatt halhatott meg a közelmúltban egy 15 éves magyar lány is.

Mint arról az NLCafé is beszámolt, vírusszerűen terjed a neten a Momo névre keresztelt öngyilkossági kihívás. A Momo nevű ijesztő, torz arcú horrorisztikus figura a WhatsAppon vagy a Facebookon szedi áldozatait a gyilkos játékban: arra akarja rávenni a tiniket, hogy hajtsanak végre bizonyos feladatokat, amelyek között az öngyilkosság is szerepel.

A horrolény, aki elsősorban a gyerekeket tartja rettegésben, úgy tűnik a celebeket sem kíméli. A közelmúltban például egy beszélgető alkalmazáson keresztül Vasvári Vivienre is ráírt. A luxusfeleség szerencsére résen volt, azt mondja, el sem olvasta az üzenetet. Ettől függetlenül igyekszik felhívni mindenki figyelmét arra, hogy ne vegyék komolyan ezeket a rémisztgetéseket.

És, hogy mennyire fontos a figyelemfelhívás, azt jól mutatja, hogy a közelmúltban egy 15 éves magyar kislány öngyilkos lett, vélhetően a Momo-kihívás miatt. A szomorú esetről itt írtunk bővebben. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top