nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Luxus Vivient is kipécézte magának a rettegett netes szörny, Momo

Luxus Vivient is kipécézte magának a rettegett netes szörny, Momo

Momo, a horrorszörny miatt halhatott meg a közelmúltban egy 15 éves magyar lány is.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Mint arról az NLCafé is beszámolt, vírusszerűen terjed a neten a Momo névre keresztelt öngyilkossági kihívás. A Momo nevű ijesztő, torz arcú horrorisztikus figura a WhatsAppon vagy a Facebookon szedi áldozatait a gyilkos játékban: arra akarja rávenni a tiniket, hogy hajtsanak végre bizonyos feladatokat, amelyek között az öngyilkosság is szerepel.

A horrolény, aki elsősorban a gyerekeket tartja rettegésben, úgy tűnik a celebeket sem kíméli. A közelmúltban például egy beszélgető alkalmazáson keresztül Vasvári Vivienre is ráírt. A luxusfeleség szerencsére résen volt, azt mondja, el sem olvasta az üzenetet. Ettől függetlenül igyekszik felhívni mindenki figyelmét arra, hogy ne vegyék komolyan ezeket a rémisztgetéseket.

És, hogy mennyire fontos a figyelemfelhívás, azt jól mutatja, hogy a közelmúltban egy 15 éves magyar kislány öngyilkos lett, vélhetően a Momo-kihívás miatt. A szomorú esetről itt írtunk bővebben. 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon