nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Furcsán viselkedik a fogdán Pásztor Anna zaklatója

Furcsán viselkedik a fogdán Pásztor Anna zaklatója

Bár a legtöbb embert megtöri a fogda, Pásztor Anna zaklatója jól érzi magát a rácsok mögött.
Avatar
nlc
f Ajánlom

Remekül van, nem omlott össze Pásztor Anna zaklatója a fogdán – tudta meg a Blikk. Állítólag a férfi megtalálta a közös hangot a többiekkel, még az őrökkel is, kimondottan jól érzi magát a rácsok mögött.

Családja arra számít, hogy a zaklatással gyanúsított férfit szeptember hatodikán kiengedik. A Blikknek nyilatkozó ismerőse szerint a férfi megígérte, hogy többé nem ír majd Pásztor Annának, és azt is mondta, hogy soha nem akarta bántani.

Pásztor Anna férje mindenesetre testőröket fogadott fel felesége mellé, akik a koncertekre is elkísérik Annát, és a színpad közeléből figyelik a gyanús alakokat.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon