Sztárok

Pintér Tibor fia szépségversenyre készül

A színész először kétkedve fogadta gyermeke ötletét, de azóta már elfogadta Máté szokatlan tervét. Tenya és fia a Mokka műsorvezetőinek mesélte el, hogy milyen előnyökkel járhat belekóstolni a férfi modellvilágba.

Pintér Tibornak már nagyok a gyerekei, és egytől egyig nagyon szuperül néznek ki, így nem csoda, hogy megfordult a kisfia fejében, hogy modellnek áll. Bár a színész kétkedve fogadta Máté ötletét, nem ódzkodik a dologtól, sőt segítene neki megvalósítani az álmát. Együtt beszéltek a közelgő megmérettetésekről a Mokkában.

Pintér Tenya elárulta, hogy korábban ő is modellkedett, méghozzá Náray Tamás divatbemutatóin szerepelt manökenként. Azt is megtudtuk, hogy a sportos vonalat szánta neki, de nem szab határokat, engedi, hogy Máté azt csinálja, amit szeretne. 

A haverok csodálkoztak, hogy én modellkedek. Nem úgy ismertek meg, mint akinek ez eszébe jut. A barátaimmal teljesen másként viselkedek, sokkal jobban elengedem magamat. 

Máté azt is elárulta, hogy kapcsolatban van egy 11 éves, gyöngyösi kislánnyal, akivel interneten keresztül tartják a kapcsolatot, de még sosem találkoztak. 

Pintér Tibor fiának már barátnője is van

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top