Sztárok

Mádai Vivien rossz döntéseket hozott

Pontosan tudja, milyen mélyponton lenni, mert már volt ott. Mádai Vivient többek között azért is kedvelték meg gyorsan, mert felvállalta és felvállalja most is a hibáit.

Miután megszületett Mádai Vivien kisfia, úgy érezte, csődöt mondott. Meg akart felelni az összes női szerepnek egyszerre, de nem tudott az elvárásainak megfelelő tökéletes anya, feleség és nő lenni, ebbe pedig végül belerokkant. 

A legtöbb emberhez hasonlóan én is egy csomó rossz döntést hoztam az elmúlt évek alatt, de hiszek a sorsszerűségben, hiszem, hogy minden lépésnek jelentősége van az életemben. Anyaként az a tanulság, hogy nem dönthetek mindig egyformán jól. Igenis ér, igenis szabad hibázni

 – olvasható a legfrissebb Storyban.

Mádai Vivien sok erőd ad azoknak, akik a közösségi oldalán követik, mégpedig egyszerűen azzal, ahogyan kibeszéli magából az érzéseit és a félelmét. A Story magazinnak elmesélte, hogyan látja magát anyaként és miért gondolja azt, hogy jó dolog hibázni. Ráadásul, az is kiderül, mit szeret benne a férje és hogyan tartják életben a szerelmüket.

A Storynak mesélt Mádai Vivien

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top