nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Mádai Vivien rossz döntéseket hozott

Mádai Vivien rossz döntéseket hozott

Pontosan tudja, milyen mélyponton lenni, mert már volt ott. Mádai Vivient többek között azért is kedvelték meg gyorsan, mert felvállalta és felvállalja most is a hibáit.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Miután megszületett Mádai Vivien kisfia, úgy érezte, csődöt mondott. Meg akart felelni az összes női szerepnek egyszerre, de nem tudott az elvárásainak megfelelő tökéletes anya, feleség és nő lenni, ebbe pedig végül belerokkant. 

A legtöbb emberhez hasonlóan én is egy csomó rossz döntést hoztam az elmúlt évek alatt, de hiszek a sorsszerűségben, hiszem, hogy minden lépésnek jelentősége van az életemben. Anyaként az a tanulság, hogy nem dönthetek mindig egyformán jól. Igenis ér, igenis szabad hibázni

 – olvasható a legfrissebb Storyban.

Mádai Vivien sok erőd ad azoknak, akik a közösségi oldalán követik, mégpedig egyszerűen azzal, ahogyan kibeszéli magából az érzéseit és a félelmét. A Story magazinnak elmesélte, hogyan látja magát anyaként és miért gondolja azt, hogy jó dolog hibázni. Ráadásul, az is kiderül, mit szeret benne a férje és hogyan tartják életben a szerelmüket.

A Storynak mesélt Mádai Vivien

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon