Sztárok

Feljelentették Weisz Fanni modelliskoláját

Egy kiábrándult anyuka az adóhatósághoz fordult, miután többszöri próbálkozás után sem tudott zöld ágra vergődni a Weisz Fanni nevével fémjelzett modelliskolával.

Mint korábban megírtuk, Weisz Fanni cége komoly adótartozást halmozott fel, ezért évekre eltiltották a cégvezetéstől. Most egy feldúlt anyuka története betekintést enged abba, hogyan zajlottak a dolgok Fanni modelliskolájában.

Az asszony Zalaegerszegről utazott Budapestre, hogy tizenöt éves lánya felvételt nyerhessen a képzésre. A tanfolyam díja félmillió forint lett volna, ezért cserébe profi portfólival és külföldi munkalehetőségekkel kecsegtette őket Fanni párja, Péter, és egy másik férfi kollégája.

„Fannival tudtunk pár szót váltani, mutatott pár lépést a lányomnak, rettenetesen kedves volt. Olyan érzésem volt, mintha semmiről nem tudna, ami körülötte folyik. Az üzleti részéből teljesen ki­hagyta őt a két férfi” – mondta az anyuka.

Mivel lányát „különösen tehetségesnek” találták, rögtön elengedték a tanfolyam díjának felét, amire az asszony természetesen igent mondott. Ám az első óra után úgy érezte, valami nem stimmel, és jelezte, hogy lánya nem vesz részt a továbbiakban a képzésen.

Innentől kezdve az iskola ügyvédi levélben fenyegetőzött, és a tanfolyam „eredeti” árát követelte, ötszázezer forintot, plusz kötbért. A nő azonban nem hagyta ennyiben a dolgot: mivel az általa befizetett pénz első részletéről sem kapott számlát, bejelentést tett a NAV-nál.

Weisz Fanni a Bors megkeresésére elmondta, ő „szakmai oktatóként és mentorként” vett részt az iskola munkájában, az üzleti részéről nem tud nyilatkozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top