Sztárok

Új kép a Csengetett, Mylord? sztárjairól – 38 éve ugyanolyan mosolygósak

Máig népszerű a brit sorozat, sőt nálunk sokkal népszerűbb lett, mint a briteknél. A Csengetett, Mylord? két szereplőjéről most firss fotó került fel a twitterre, ennek minden rajongó nagyon örült.

Ha azt mondjuk, Su Pollard és Jeffrey Holland, akkor kevesebben vágnák rá, hogy ismerik a két brit színészt. De, ha úgy mondjuk, Ivy és James a Csengetett, Mylord? című sorozatból, akkor már többen bólogatnak, hogy igen, megvan, kik ők. A csúnyácska szobalányt és a lakájt alakító színészpárosnak nem ez volt az első közös munkája, de itt is látszott mekkora az összhang közöttük. 

Korábban a Hi-de-Hi! című vígjátékban dolgoztak együtt 1980-tól, a nyolc éven tartó sikert követte a Csengetett, Mylord?

HI-DE-HI brit vígjáték volt, amely egy nyári tábor dolgozóiról szólt. Itt dolgozott először együtt Su Pollard, Jeffrey Holland és Paul Shane (fotó: Prodimedia)

Igen, ő ott a kék kalapban Su Pollard, mellette pedig Jeffrey Holland és Paul Shane, akik a Csengetett, Mylord?-ra közvetlenül azután szerződtek le, hogy a Hi-de-Hi! forgatása véget ért. 

Stokes, Iy és James, avagy Paul Shane, Su Pollard és Jeffrey Holland

Bár ez a sorozat közel sem olyan népszerű a briteknél, mint nálunk, a főszereplők rajongótábora hatalmas. Látszik ez abból is, ahogyan a követők reagáltak Holland legutóbbi tweetjére. A 72 éves színész nemrégiben ünnepelte a születésnapját, és a karót nyelt, sosem vidám Jamesszel ellentétben csakis mosolygós képet lehet róla készíteni. Itt is látszik, mennyire örül a kolléganőjének.

Íme Su Pollard és Jeffrey Holland friss fotója: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top