Sztárok

Megvan a Miss Balaton 2018 győztese: Tóth Lilla Hanna

Nem volt könnyű dolga a zsűrinek, hiszen 12 csodaszép lány állt előttük szombat este, a Miss Balaton balatonfüredi fináléján. Mutatjuk, kinek a fejére került a korona!

Ötödik alkalommal rendezték meg Balatonfüreden a Miss Balaton szépségverseny döntőjét. Szombat este látványos show keretében választották meg a Miss Balaton 2018 királynőjét és udvarhölgyeit. A 12 döntős versenyző több körben is megmutatta magát a színpadon, köztük sportos és elegáns viseletben, de természetesen a bikinis forduló sem maradhatott el. Az Epres Judit vezette zsűrinek – amelynek tagja volt Debreczeni Zita és Dobó Ági is – nem volt könnyű dolga meghozni a döntést, hogy kinek a fejére kerüljön a korona.

Végül a stylistként is dolgozó miskolci egyetemista, Tóth Lilla Hanna lett a Miss Balaton 2018 győztese, aki az Instagram-profilja szerint szabadúszó modell és a 2014-es Miss Universe Hungary 2. helyezettje. A rutinos versenyzőnek szerencsét hozott az egyes rajtszám. Gyerekkora óta számos szépségversenyen indult és nyert. Ezúttal nemcsak a bírákat, de a közönséget is sikerült meggyőznie, hiszen a királynői cím mellett a Miss Balaton Instagram-oldalán futó szavazáson a harmadik legtöbb voksot gyűjtötte be.

A táborban és a döntőben is rengeteg erőt adtunk egymásnak a lányokkal, ami sokat segített abban, hogy a maximumot hozzuk ki magunkból és egymásból. Élveztem a verseny minden pillanatát a castingoktól a felkészítő táboron át egészen a fináléig. Bár a döntő előtti utolsó pillanatokban remegett a lábam, és majd kiugrott a szívem a helyéről, de ahogy meghallottam a zenét, megláttam a fényeket, teljesen magával ragadott az egész hangulat, és hihetetlenül jól éreztem magam a színpadon. A sikerem titka talán az, hogy mindig önmagamat tudom adni, és lehet, hogy közhelyesen hangzik, de szerintem a természetesség a legjobb »fegyver«

– nyilatkozta a frissen megkoronázott királynő.

Az első udvarhölgynek a fiatal anyukát, Foczkó Dalmát, második udvarhölgynek pedig az angoltanárként dolgozó Biró Barbara Cynthiát választották.

A Miss Balaton 2018 szépségverseny győztesének nyereménye egy személyautó, míg a második helyezett, Foczkó Dalma, egyben a Sugarbird különdíjasa, valamint a harmadik helyen végzett Bíró Barbara Cynthia egy-egy egyhetes, páros, tunéziai utazás boldog nyertese lett, amelyen a Tunéziai Idegenforgalmi Hivatal jóvoltából vehet részt.

A 12 döntős szépségre a finálét megelőzően a közönség is leadhatta voksát. A legtöbb szavazatot a mindössze 18 éves, frissen érettségizett Ludman Fruzsina kapta, őt a közönségtől beérkezett voksok alapján Petri Beatrix követte a második, illetve az idei királynő, Tóth Lilla Hanna a harmadik legtöbb szavazattal. A közönségszavazás helyezettjei egy-egy Fashion Street és Furla vásárlási utalvánnyal lettek gazdagabbak.

Több hónapnyi felkészülés előzte meg a Miss Balaton döntőjét, amelynek Balatonfüred adott otthont. A látványos fináléra a versenyzők már napok óta a mentorok és tanácsadók segítségével készültek, hogy a mindent eldöntő estén a legjobb formájukat mutassák.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top