nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Megrendítő nyílt levélben fordul lányához Weisz Fanni édesanyja

Megrendítő nyílt levélben fordul lányához Weisz Fanni édesanyja

Weisz Fanni anyukája nem ér el máshogy gyermekéhez, úgy érzi, eljutott a falig.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Kétségbeesés váltotta fel a reményt Weisz Fanni édesanyjánál. Alig pár hete állt kamerák elé Ágnes hogy szeretetéről, támogatásáról biztosítsa lányát távolról is. Úgy gondolhatta, ez a gesztus áthidalhatja a közte és Fanni közt lévő szakadékot, de nem így lett.

Az asszony nyílt levélben fordult Fannihoz és párjához, akik már szinte semmilyen formában nem kommunikálnak vele. „Számomra ismeretlen emberek próbálják irányítani, befolyásolni siket lányomat, akitől jelenlegi párja elzár. Telefonján úgy kommunikál, mintha a lányom lenne, teljesen furcsa, kislányom természetével ellentétes dolgokat műveltet a gyermekemmel. Önökben jogosan vetődik fel a kérdés: miért nem csinálok semmit?” – írja Ágnes, aki úgy véli, a nyilvánosság maradt az egyetlen esélye.

A levélben hosszan sorolja a kérdéseket, melyekre választ vár Hajmásy Pétertől, Fanni párjától. „Miért burkolózik hallgatásba a cég körül kialakult NAV-problémánál? (…) Mit érez, amikor látja, hogy a kislányom csontsovány? Mit érzett akkor, amikor belökte a kislányomat orvul, hátulról egy medencébe, és mindezt megosztotta Facebook-oldalán?” Kemény kérdések, amikre Ágnes valószínűleg sosem kap választ.

A teljes levél a Borsonline-on olvasható.

Megosztás Facebookon