Sztárok

Istenes Bence bármikor faképnél hagyhatja a német X-Faktort

A család az első, így, ha szükséges, Istenes Bence akár élő adásban is magára hagyhatja a műsorvezetőtársát.

Istenes Bence a német X-Faktor műsorvezetője lett, ez a lehetőség azonban ismét elválasztja Csobot Adéltól, aki már a nyolcadik hónapban van. Szerencsére a műsorvezető előnyös szerződést kötött a német producerekkel, így nem fog lemaradni a második gyermeke születéséről.

„Természetesen apás szülést tervezünk, olyannyira, hogy ha a kicsi esetleg pár nappal a kiírt idő előtt érkezne, Bence azonnal indul haza Németországból” – árulta el Csobot Adél. Istenes Bencének ugyanis sikerült olyan megállapodást kötnie a német műsorkészítőkkel, hogy akár a nagyszabású show forgatásai közepette is repülőre pattanhasson, ha szükséges.

„A gyerek születésénél jelenleg semmi sem lehet fontosabb, ez azt jelenti, ha épp Németországban forgatok, amikor beindul a szülés. Akkor is azonnal indulok haza a legközelebbi géppel. Szerencsére a műsor készítői is támogatnak abban, hogy ott legyek a szülőszobában” – mesélte el a Borsnak a műsorvezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top