Sztárok

Alekosz komoly mentális zavarokkal küzd

Alekosz be akarta bizonyítani, hogy minden rendben van, de a pszichiátriai vizsgálatok mást mutattak.

Alekosz a követői javaslatára ment el egy pszichiátriai kivizsgálásra, hogy bebizonyítsa, nincs mentális problémája, de az eredmények mást mutatnak.

„Szeretném megvizsgáltatni az agyamat, hogy minden rendben van-e, mivel többen állítják, hogy nincs” – írta korábban Facebook-oldalán Alekosz. de nem olyan eredmény született, mint amit várt.

„Elég sokáig vizsgáltak, több mint két órát voltam bent. Több pszichiáter is bejött, sok kérdést tettek fel. Visszatérő elem volt a konfliktuskezelés például, de kérdeztek a gyerekkoromról és a nőkkel való viszonyomról is. Végül is azt mondták, hogy a hardvert és a szoftvert is vizsgálni akarják. A következő alkalommal az ideggyógyászatra kell mennem, és majd azokkal a leletekkel újra a pszichiátriára. Az elsődleges diagnózis szerint személyiségzavarral küzdök, irritábilis a viselkedésem, illetve hiányzik a betegségtudatom. Ezek szerint tehát baj van” – mondta a Blikknek ijedten Alekosz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top