Sztárok

A luxusfeleség is a TV2-nek mondott igent

Nagy dobásra készül a TV2 az új műsorával, a Csak show és más semmihez már leszerződtették Tatár Csillát és a mostani videó alapján az egyik luxusfeleséget is.

Amikor először láttuk a Csak show és más semmi beharangozó videóját, két szereplő nevére tudtunk bátran tippelni, amivel ti is egyetértettetek a szavazás alapján. De már akkor sejtettük, hogy a gyémántért nyúló kéz valamilyen luxusra utal, a mostani kis bumeráng után nagyobb összegben mernénk fogadni, hogy az egyik luxusfeleséget látjuk majd a műsorban.

Mutatjuk a Csak show és más semmi jelenetét: 

„Vigyázat, mert a Csak show és más semmi! újabb show-királynője mindent megtesz egy csillogó gyémántért!” – írta a TV2 ehhez a videóhoz.

Összehasonlíthattunk már kezeket, szűk körben végzett felmérésünk szerint Köllő Babett lehet a befutó, vagy csak őt látnánk szívesen. Mindenesetre, a tolvaj szőke, ha jól vettük ki a korábbi videóból, de az érdekelne, ti kire tippeltek. A kép alatt szavazhatsz, ha van ötleted, kis lesz a Csak show és más semmi másik #showkirálynője.

Csak show és más semmi „gyémánttolvaja”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top