Sztárok

Tóth Andi bikinis képeit kritizálják a rajongók

Tóth Andi sosem volt egy visszafogott lány, de ez nem is baj. A követői nagy része pont ezért szereti, de persze akadnak olyanok is, akik kritizálják.

Tóth Andi eléggé bevállalós, mondjuk, igazán büszke lehet a testére, hiszen nagyon csinos – ezt pedig Szabó Ádám is így gondolja, akivel már lassan fél éve egy párt alkotnak, de csak A Nagy Duett után jelentették be hivatalosan. Az énekesnő nagyon sok bikinis képet posztol, illetve olyanokat is, amelyen jól látszik a dekoltázsa, vagy a feneke. Mi nem sajnáljuk tőle, de a követői nagy része nekiugrott, amiért ismét fürdőruhában pózolt, ja, és azért, mert sminkben strandolt. 

Tóth Andi elég jól láthatóan feltüntette a képén, hogy ez egy fotózás, így azért indokolt a smink, még akkor is, ha vízközelben készültek a képek. A rajongók azonban ezzel nem értenek egyet, sokan beszóltak az énekesnőnek, de nem csak ezért, hanem azért is, mert sokat „mutogatja magát”. Persze, a majdnem 10 ezer lájk nem azt mutatja, hogy ez nem jön be az embereknek…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top